Innovatiepartner in het volmachtkanaal

VolmachtBeheer ondersteunt en regelt al het informatieverkeer tussen 260 volmachtbedrijven, 40 verzekeraars, intermediairs, toezichthouders, hulpverleners en overige partijen die actief zijn in de volmachtmarkt. VolmachtBeheer heeft zijn specifieke deskundigheid in de praktijk opgedaan bij volmachtbedrijven, verzekeraars, systeemhuizen en andere partijen. Al vanaf 2004 werkt VolmachtBeheer actief samen met de NVGA.VolmachtBeheer verzorgt de communicatie in de volmachtmarkt en levert innovatieve oplossingen op het gebied van ketenintegratie. VPI is breed geimplementeerd in het volmachtkanaal en ondersteunt innovatie bij verzekeraars en volmachtbedrijven. 

De website bevat praktische informatie en fungeert als digitale bibliotheek en centraal dossier, die bedrijven en medewerkers met elkaar verbindt. VolmachtBeheer levert eveneens  hulpmiddelen voor de inrichting van de volmachtadministratie, frontoffice toepassingen en het actueel houden hiervan.

Medewerkers van volmachtbedrijven, verzekeraars, business partners en stakeholders, worden tijdens hun dagelijkse werkzaamheden en projecten ondersteund door onze servicedesk en consultants.

VolmachtBeheer is onderdeel van Solera Nederland.

Let op: bij het gebruik van onze diensten kunt u privacy gevoelige informatie invoeren. Sinds de invoering van de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG) per 25 mei 2018 is dit aan strenge richtlijnen onderworpen. Wij verzoeken u hier goed acht op te slaan, omdat overtreding van de wetgeving kan leiden tot sancties. Voor vragen kunt u ons bereiken op privacy@solera.nl