ZZP-er

Bedrijfsprofiel
Wij zijn een klein en snel groeiend dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in ondersteuning van de volmachtmarkt. De site www.volmachtbeheer.nl ondersteunt en regelt het informatieverkeer tussen gevolmachtigde en verzekeringsmaatschappij. VolmachtBeheer heeft zijn specifieke deskundigheid in de praktijk opgedaan bij veel gevolmachtigden, volmachtgevers, softwareontwikkelaars en andere experts.

VolmachtBeheer verzorgt de communicatie in de volmachtmarkt. Zo is de site een handige naslagplaats voor codes, namen en cijfers. Maar ook de handboeken en richtlijnen voor één specifieke volmacht kunnen worden opgeslagen en door de toegestane partijen worden ingezien. VolmachtBeheer bevat eveneens veel hulpmiddelen voor automatisering van de administratie en het up-to-date houden hiervan.

Samenwerking
VolmachtBeheer biedt ZZP-ers de mogelijkheid om samen te werken in projecten. Door deze manier van samenwerken beschikt VolmachtBeheer over een uitgebreid netwerk van specialisten die beschikken over aantoonbare kennis van de volmachtmarkt.

Hieronder zetten wij een paar voordelen op een rij voor u:

  • U bent minder tijd kwijt aan het zoeken naar opdrachten.
  • U kunt zelf ook makkelijker grotere projecten aannemen.
  • Wij kunnen voor u als backup fungeren tijdens uw vakantie of afwezigheid door ziekte.
  • U kunt profiteren van onze kennis en contacten.

Uw achtergrond
U heeft aantoonbare ervaring binnen de volmachtmarkt, bijvoorbeeld op het gebied van applicatiebeheer, acceptatie of schadebehandeling. Kennis van één of meerdere volmachtpakketten en Microsoft Office is vanzelfsprekend.

Contact
Heeft u interesse in een samenwerking met Volmachtbeheer? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons. Stuur een mailbericht met uw gegevens naar Jeroen Stahlberg of Max Wout en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.