Nieuws VolmachtBeheer

Five Arrows Principal Investment heeft een meerderheidsbelang genomen in Sucsez Groep. De investeringsmaatschappij van Rothschild & Co was sinds 2017 al mede-eigenaar van Voogd & Voogd. De maatschappij verwacht dat de overname volgende maand al zal worden afgerond. Voor de samenstelling van het managementteam heeft de overname geen gevolgen.

AMWeb 09-07-2019

 

Sucsez Groep verkocht aan grootaandeelhouder achter Voogd & Voogd

De Doetinchemse Sucsez Groep bestaat uit de labels Heilbron (intermediair), Mandaat (volmacht), de Verzuimeconoom (arbodienstverlening) en Upiva (dienstverlening). Het bedrijf kon de laatste jaren snel groeien met de hulp van ABN Amro Participaties, tegenwoordig Capital A. Laatstgenoemde verkoopt nu het belang in Sucsez aan Five Arrows. Ceo Marco Gregoor en CCO Frank Germans behouden wel een belang in de onderneming.

Overtuigende partner

Volgens Gregoor kan Sucsez de volgende fase van groei in met de nieuwe grootaandeelhouder. De expertise in het gebruik van technologie om waarde te creëren in combinatie met het Europese netwerk, maakt Five Arrows in zijn ogen een overtuigende partner om de groeistrategie voort te zetten.

Nieuwe overnames

De Sucsez Groep telt inmiddels ruim 500 medewerkers en heeft een omzet van 60 miljoen euro. Onlangs nam het premium-intermediair Assicuro over en volgens het persbericht zijn recent ook Hemelraad en de Keijzer uit De Lier en Branche Benefits uit Assen opgegaan in de onderneming. Germans verwacht binnenkort opnieuw uit te breiden. “Voor het einde van 2019 voegen we nog drie andere bedrijven toe aan de groep”, aldus Germans.