Nieuws VolmachtBeheer

Nedasco neemt BSB Geleen over

AMWeb 20-12-2019

Nedasco neemt BSB uit Geleen over. De serviceprovider uit Amersfoort wil met de krachtenbundeling onder meer zijn positie in Limburg versterken, meldt algemeen directeur Tim Schoonbergen. “In Limburg zijn wij niet sterk vertegenwoordigd.”
Nedasco neemt BSB Geleen over

BSB is een lokaal werkende serviceprovider met een sterke positie in de regio. De serviceprovider met nu nog veertig medewerkers blijft gevestigd in het Zuiden. Schoonbergen verwacht dat de techniek en toolings van Nedasco ervoor kunnen zorgen dat BSB verder kan groeien.  Hij gaat ervan uit dat het aantal medewerkers dan ook alleen maar toeneemt. Nedasco telt in totaal 180 medewerkers en met de overname groeit dit tot 220.

Top 100 grootste intermediairbedrijven

Nedasco staat in de top 100 van grootste intermediairbedrijven op de 33e plaats en BSB  op de 77e plek. Op basis van de omzetcijfers van 2018 zou Nedasco dat toen een omzet had van € 15 miljoen enkele plekken stijgen. De jaaromzet van BSB kwam in 2018 uit op € 4,4 miljoen. De overname is onder voorbehoud van goedkeuring door de AFM en moet in de loop van het eerste kwartaal van 2020 een feit zijn.