Nieuws VolmachtBeheer

De Van der Linden Adviesgroep wordt overgenomen door Heilbron. Adfiz-voorzitter Roger van der Linden was door een aanstaande wisseling in het management en de ontwikkelingen in de volmachtmarkt al op zoek naar een grotere partij om zich bij aan te sluiten. De Heilbron Groep stond afgelopen jaar op plaats 9 in de AM top 100 van grootste intermediairkantoren van Nederland.

AMWeb 10-06-2020

Adfiz-voorzitter Roger van der Linden verkoopt kantoor aan Heilbron

In 2001 nam Van der Linden samen met zijn zus het familiebedrijf over van zijn ouders. “Persoonlijk advies in de regio, ondersteund door efficiënte automatisering, is altijd onze kracht geweest”, zegt Van der Linden. “Onze aansluiting bij de Heilbron Groep zal ons ons nog beter in staat stellen om precies dat te blijven doen en onze relaties zullen daarvan gaan profiteren.”

Van der Linden blijft aan als directeur

Heilbron-cco Bas van Twillert noemt de overname van Van der Linden Adviesgroep ‘een nieuwe stap in het creëren van een krachtig en breed advies- en assuradeurenbedrijf.’ Roger van der Linden zal actief blijven als directeur van het bedrijf in het Zuid-Limburgse Bocholtz.