Nieuws VolmachtBeheer

We krijgen regelmatig vragen over de communicatie rondom premie aanpassingen in VPI-rekenboxen. Conform de hierover gemaakte afspraken in de Stuurgroep VPI (verzekeraars en NVGA) worden de volmachtbedrijven hierover geïnformeerd via de nieuwsbrieven van hun volmachtgevers.

Ondersteunend daaraan biedt de website www.volmachtbeheer.nl een handige dashboardfunctie voor applicatiebeheerders om eenvoudig op de hoogte te blijven van wijzigingen in o.a. de VPI gebruikershandleidingen.
 
Hoe werkt dat? 
Binnen het dashboard op www.volmachtbeheer.nl kunt u gebruik maken van verschillende widgets, te weten: 

 • Productgegevens - laatste updates.
  Hiermee kunt u direct zien of er wijzigingen binnen de productgegevens van de maatschappijen heeft plaatsgevonden.
 • Externe links: maak links aan naar bijvoorbeeld de extranetten van uw volmachtgevers, NVGA, Verbond en verplaats deze door ze te verslepen.
 • Activiteitenkalender: toont de activiteiten van de huidige en omliggende maanden in een kalender. 
 • Wat wil ik doen?
  Deze widget is gekoppeld aan modules zoals Pool, Vergunningcontrole, Self Assessment etc. en toont links naar functionaliteiten afhankelijk van de rechten van u, de gebruiker. 
 • Buienradar: toont de beelden van de populairste site van Nederland ingezoomd op de regio waarin uw bedrijf staat geregistreerd in VolmachtBeheer.
 • File informatie: toont analoog aan de buienradar de fileinformatie in uw regio.

Werkwijze
Met de knop "Toevoegen" kunt u een widget op uw dashboard plaatsen. Door te slepen, kunt u zelf bepalen op welke plek een widget wordt getoond binnen uw dashboard.
Het dashboard als startscherm?

 1. Login op de website.
 2. Klik op uw naam boven in het venster of hier.
 3. Zet vinkje aan bij "dashboard tonen na inlog"